Open

Nieuws

05/06/2024

Op vakantie met de auto? Denk dan hieraan!

Op vakantie met de auto? Denk dan hieraan!
Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan met de auto? Bij Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgeloos van je reis te kunnen genieten. Daarom raden wij je aan om voor vertrek een bezoek aan onze garage te brengen. Een grondige controle en onderhoudsbeurt kunnen het verschil maken tussen een ontspannen vakantie en onverwachte problemen onderweg.

Waarom is een bezoek aan de garage voor je vakantie essentieel?

Veiligheid boven alles
Tijdens je vakantie leg je vaak lange afstanden af, soms door gebieden waar je niet bekend bent. Een uitgebreide veiligheidscontrole door onze ervaren monteurs zorgt ervoor dat je auto klaar is voor de reis. Wij controleren de remmen, banden, verlichting en andere kritieke onderdelen, zodat jij en je passagiers veilig zijn op de weg.

Voorkom pech onderweg
Er is niets vervelender dan met pech langs de weg te staan, vooral in een vreemd land. Onze vakantiecheck omvat een grondige inspectie van de motor, het oliepeil, de accu en het koelsysteem. Hierdoor verklein je de kans op technische problemen en kun je met een gerust hart vertrekken.

Optimale prestaties voor lange afstanden
Tijdens je vakantie wil je dat je auto optimaal presteert, vooral als je door bergen of op snelwegen rijdt. Een goed onderhouden auto rijdt niet alleen soepeler, maar verbruikt ook minder brandstof. 

Maak vandaag nog een afspraak
Wacht niet tot het laatste moment. Breng een bezoek aan Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice en laat ons je auto vakantie-klaar maken. Onze deskundige monteurs staan klaar om je snel en professioneel te helpen, zodat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Bel ons vandaag nog of maak eenvoudig online een afspraak via onze website.

AFSPRAAK MAKEN

Terug naar overzicht