Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Harderwijk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice in Harderwijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice.

Meer informatie

Carteam De Groot & Kapteijn Autoservice

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Julia Mulder
Julia Mulder
Ik ben net verhuisd naar Harderwijk en kwam hier voor het eerst. Ik ben erg goed geholpen door vriendelijke en eerlijke mensen. Ik zou hier zeker nog eens heen gaan.
Maikel
Maikel
Deze mannen leveren top werk! Er wordt netjes met je overlegd voordat er iets vervangen wordt (om ook de kosten te bespreken, zodat je niet voor grote verassingen komt te staan). Deskundige monteurs voor normale prijzen!
wouter vermeulen
wouter vermeulen
Top garage! Deskundige medewerkers. Goede service en uitstekende communicatie! Een absolute aanrader. Mark en Jeffrey hebben hun zaken goed op orde.
Vincent Groenendijk
Vincent Groenendijk
Al heel wat garages uit de regio geprobeerd maar hier ga ik niet meer weg. Er wordt altijd helder en eerlijk vooraf gecommuniceerd. Ze zijn niet te beroerd om net even dat extra stapje te gaan. Perfecte service!
suzanne Meijer
suzanne Meijer
Super service! Zeer te vreden over de communicatie. Helder, transparant, en denken goed mee. absoluut een aanrader om naar toe te gaan.
Bekijk beoordelingen